Projekt Lička 2A

Pogledajte sve stanove.

Kako je započela priča o vila Ličkoj

Projekt urbane vile Lička započeo je sa izgradnjom u prosincu 2017 na lokaciji Ulica Lička 2A, Osijek. Svi stanovi za prodaju su novogradnja, a objekt se sastoji od 3 stambene četverosobne jedinice površine od 83m2-88m2.
Stan u prizemlju krasi vrt površine 36m2 , dok stanovi na 1. i 2. katu imaju vlastite loggie. Stanove odlikuje veliki dnevni boravak povezan sa blagovaonicom i kuhinjom te loggiom (na katovima), a komfor i privatnost osiguravaju 3 spavaće sobe, zasebna manja prostorija za garderobu te kupaonica i gostinjski toalet. Budućim stanarima osigurano je besplatno parkirno mjesto ispred stambene zgrade. U arhitektonski koncept novogradnje utkana je pažnja te smisao za detalje, kao i smislena prostorna orijentacija svih stanova. Unutrašnjost stanova karakterizira superiorna izvedba prostornih zidova, instalacija i podnih obloga poput parketa visoke kvalitete, moderne keramike te pažljivo odabranih sanitarija. Urbanu vilu krase PVC podizno-klizne stijene koje će osigurati maksimalnu energetsku učinkovitost te ulazak dovoljno dnevne svjetlosti za životni ugođaj, dok će sigurnost jamčiti kvalitetna protuprovalna vrata.

Lokacija:

Za gradnju urbane vile Lička, pomno je birana te naposljetku odabrana istoimena ulica zbog svojih brojnih prednosti. Prvenstveno, lokacija spada u širi centar grada Osijeka što osigurava izrazitu blizinu brojnim sadržajima centra, a opet dovoljno udaljeno kako bi se osigurala privatnost i izbjegla prometna gustoća samog centra. Ulica Lička je omalena ulica u kojoj se nalaze isključivo stambene kuće i manje zgrade, a direktno ne sudjeluje u povezivanju glavnih gradskih prometnica što implicira mirnoću te sigurnost Vas i Vaše djece. Lokacija je uvijek među najbitnijim odlukama pri prodaji i/ili kupnji stanova, posebno novogradnje, te smo ovu adresu odabrali kao poželjno mjesto Vašeg budućeg doma.

Neposredna blizina dječjeg vrtića Potočnica Osijek te osnovne škole Ivan Filipović omogućiti će kratku i sigurnu relaciju za djecu stanara, dok se javni prijevoz autobusa nalazi u ulici pored te udaljen od centra grada 3-4 stanice.